Bo permanent

På Trollebo finns det permanentboende för olika behov. Stugor, villor och lägenheter i fantastisk historisk och naturskön miljö vid sjön Värnen. Vi har 12 hushåll på gården, 3 barnfamiljer för närvarande. Alla hus är röda med vita knutar, en riktig bullerby, som dessutom strävar efter att ställa om och bli en ekoby. Här finns möjlighet att odla och vara med djur. Hästplats finns.

Stugor - Just nu två lediga!

Vi har 6 stugor i en stugby om 70 kvm, varav 3 är renoverade och omgjorda till storstugor. De övriga 3 kommer att bli renoverade efter sommaren. Hyrorna ligger mellan 4000:- - 5800:- beroende på standard. Luftvärmepump. Just nu är två lediga för inflyttning i augusti respektive september.

Stugorna ligger 200 m från vår egen sandstrand med lånebåtar och picknickbord. I skogen bakom finns ett gammalt elljusspår för trevliga promenader. Höglands- och Smålandsleden passerar precis utanför. Man möter sällan andra än djur.

Villor - Inga lediga för tillfället

Vi har tre villor mellan 90 - 200 kvm med ganska stora tomter. Perfekt om man gillar bykänsla med närhet till djur. Här går hönsen och ankorna fria. Getter och hästar skapar lugn med sin närvaro i de olika hagarna omkring husen. Just nu är alla villorna uthyrda.

Lägenheter - Inga lediga för tillfället

3 fina lägenheter om 50 - 200 kvm finns för permanentuthyrning på Trollebo, varav en i Slottet och två i södra flygeln Sörgården.

I Sörgården finns en jättefin nyrenoverad mindre 2 rumslägenhet med kök och vardagsrum i ett. Hyra 6000:- varmhyra. Uthyrd. 

I andra delen av flygeln finns en stor, renoverad och mycket charmig tvåvåningslägenhet med balkong bland trädkronorna och inhägnad tomt. Hyra 10 000:- i varmhyra. Uthyrd.

I Slottet finns den tredje lägenheten. En vacker nyrenoverad tvåvåningslägenhet med kök och vardagsrum i ett. Fin sjöutsikt med avskild trädgård. Hyra 7000:- i varmhyra. Uthyrd.